PSV'nin Ardından O Takım da Larin'i İstiyor

Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin'in talipleri artıyor.

Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi... Beşiktaş'ın sezon başında satmaya çalıştığı ancak daha sonra takımda kalmasına karar verilen Cyle Larin, sergilediği performansla taliplerini artırıyor. Kanadalı forvet oyuncusuna, PSV Eindhoven'ın ardından Avrupa'dan bir talip daha çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta sezon başında takımdan gönderilmesi gündeme gelen Kanadalı forvet oyuncusu Cyle Larin konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor.

Takvim'in haberine göre, Siyah-Beyazlı takımın sezon başından bu yana performansı en dikkat çeken ismi olan Larin, attığı gollerle taliplerini artıyor.

Geçtiğimiz günlerde, Hollanda Ligi ekiplerinden PSV Eindhoven'ın Kanadalı golcüyü istediği ve bonservisi için 8 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edilmişti.

PSV Eindhoven'dan sonra Fransa Ligi'nin önemli takımlarından Rennes de başarılı golcü Cyle Larin'i listesine aldı.

25 yaşındaki Kanadalı futbolcu, 2018 yılının devre arası transfer döneminde MLS ekibi Orlando City'den 3.5 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a imza atmıştı.

Geride bıraktığımız sezonu Belçika takımı Zulte Waregem'de geçiren Cyle Larin, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 10 karşılaşmada 6 kez fileleri havalandırdı. Genç yıldızın, Beşiktaş'la  olan sözleşmesi 2022'de sona eriyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI