Quaresma: Başıma silah dayadılar

Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma'dan çarpıcı açıklama

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, ülkesinde yayın yapan Alta Definiçao adlı programda geçmişi hakkında açıklamalarda bulundu. Kendisi ile ilgili bilinmeyenlerden bahseden yıldız oyuncu, geçmişte ölümden döndüğünü de birkez daha itiraf etti.

Ricardo Quaresma: Portekiz’de bana asla hak ettiğimi saygıyı göstermediler

Ülkesinde kendisine hak ettiği saygının gösterilmediğini bir kez daha vurgulayan tecrübeli isim, “Doğam gereği şüpheci biriyim. İmajımın biraz kibirli olduğunu söylerler. Gerçekte durum böyle değildir. Bence aile çok önemli. Eşim ve üç çocuğum var. Bir de oynadığım kulüpler. Porto her zaman seveceğim ve saygı duyacağım bir kulüp. Fakat, Portekiz’de bana asla hak ettiğim saygıyı ve değeri göstermediler” dedi.

Yaptıysa bu çingene yapmıştır

Okulda okurken bir çocuğun kaybolduğu zaman yaşadığı bir olayı da anlatan Quaresma, “Sahada veya okul sıralarında, hedef hep bendim. Bir keresinde okulda bir çocuk kaybolmuştu. Bazı çocuklar çıkıp, ‘Yaptıysa bu çingene yapmıştır’ dediler. Genç bir adamken, benim yetenekli olduğumu söylerlerdi ama bir yere ulaşamayacağımı da eklerlerdi. Bu tip sözler bana hep güç verirdi” diye konuştu.

Ölümden döndüm

Bundan önceki programlarda da anlattığı ölümden döndüğü olay ile ilgili olarak Portekizli oyuncu, şunları ifade etti: “Portekiz’de 2012 yılında Başkent Lizbon’un yakınlarındaki Chelas adlı bir yerleşim yerinde yaşadığı olayı unutamayacağını belirten Q7, “2012’de Portekiz’de gaspa uğradım. Başıma silah dayadılar. 3 silah bana doğrultulmuştu. O an sadece korkumu değil, kendimi de kontrol etmeliydim. Eğer, ters bir hareket yapsaydım bugün yaşamıyor olurdum. Ölümden döndüm”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI