Quaresma fırtınası

Beşiktaş'ta Quaresma sürprizi yaşanıyor.

BENİM İLK PLANIM TYLER BOYD

1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen teknik heyetin gelecekle ilgili planlarında yer almayan ve ABD'ye transferi konuşulan Ricardo Quaresma, Başkan Fikret Orman'la görüştükten sonra takımla birlikte çalışmalara başladı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, perde arkasında yaşananlar ise şöyle: Abdullah Avcı, 35 yaşındaki yıldız için yaptığı görüşmede, "Ricardo'nun kalması halinde, sonradan oyuna alırım ve 30 dakika gibi kısa sürelerde görev veririm. Kendisini 11'de düşünmüyorum. Benim ilk planımda Tyler Boyd var" ifadelerini kullandı. Başkan Orman da Quaresma ile pazartesi günü Ümraniye'de bir araya geldi.

HIRSLI BAŞLADI, TEBRİĞİ ALDI

Orman; tecrübeli futbolcuya, "Geçmiş alacaklarını bırak, sözleşmeni karşılıklı feshedelim. ABD'de 2-3 yıl daha forma giyer, para kazanırsın" dedi. Quaresma ise Beşiktaş'ı çok sevdiğini belirterek, "Burada mutluyum, kampta hocama kendimi göstermek istiyorum. İdmanlardaki performansıma göre karar versin. Sonra gerekirse tekrar konuşalım" karşılığını verdi. Beşiktaş'ın yeni sezon hazırlıklarının ilk üç gününde hırslı ve istekli görünen Quaresma, Riva'da öne çıkan isimlerden biri oldu. Avcı, dünkü idmanda performansından memnun kaldığı oyuncusunu tebrik etti.

TİMOTHEE KOLODZİEJCZAK, BEŞİKTAŞ'IN RADARINDA

Sol stoper arayışındaki Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Siyah beyazlılar, geçen sezon Fransız ekibi Saint-Etienne'de forma giyen, bonservisi Meksika takımı Tigres'te olan Timothee Kolodziejczak'i transfer etmek istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da onay verdiği 27 yaşındaki Fransız futbolcu için yönetim pazarlıklara başladı. Kolodziejczak geçen sezon Fransa Ligue 1'de 36 maçta, 3 gol atıp 3 de asist yapmıştı.

ADRİANO'NUN SON TALİPLİSİ PARANAENSE

Beşiktaş'la sözleşmesi biten ve yapılan yeni teklifi kabul etmeyen Adriano için Sao Paulo ve Santos'un ardından, Athletico Paranaense de devreye girdi. 34 yaşındaki tecrübeli oyuncunun menajeri Santanna, Paranaense ile görüştüklerini açıkladı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI