Quaresma futbolu bıraktı mı?

Sosyal medyade yapılan yorumlarda Ricardo Quaresma'nın futbolu bıraktığı iddia edildi.

En son Vitoria Guimares kulübünde forma giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma futbolu bıraktı mı?

Transfermarkt web sitesinde kariyerinin bittiğine dair ibarenin çıkmasının ardından sosyal medya kullanıcıları Ricardo Quaresma’nın futbolu bıraktığına dair birçok arama yaptı.

Ricardo Quaresma: Futbolu bırakmadım

38 yaşındaki Portekizli yıldız yaptığı açıklamada emekliliği henüz düşünmediğini belirterek, "Futbolu bırakmadım, biraz daha devam edeceğim. Fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum. Bacaklarım yürüdüğü ve topu hareket ettirdiğim sürece oynamak istiyorum" açıklamasını yaptı.

Kariyeri boyunca hep önyargılarla karşı karşıya kaldığını belirten Quaresma, "İnsanların bana bakış açısı hep şüpheli oldu. Yeteneklerim konusunda değil diğer yönlerden hep şüphelerle karşılaştım ama her zaman üstesinden geldim. Kariyerimle gurur duyuyorum. Henüz bitirmedim ama bitirmem çok da uzun sürmeyecek. Oynadığım sürece zevk almaya devam edeceğim." açıklamasını yaptı.

2019'da ikinci Beşiktaş kariyeri sona eren Quaresma, Kasımpaşa'da 1 sezon oynadıktan sonra ülkesi Portekiz'e dönerek  Vitoria Quimaraes'e imza atmıştı. Burada geçirdiği iki sezonun ardından takımdan ayrılmıştı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI