Quaresma: Keyif Almaya Çıkacağız

Beşiktaş'ın portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Bayern Münih'le oynanacak rövanş maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

QUARESMA: "BÜYÜK TAKIM VE BÜYÜK OYUNCULARA KARŞI OYNAYACAĞIZ"
Ricardo Quaresma ise Şampiyonlar Ligi'nde bu seviyeye gelmelerinin önemini belirtirken, "Takımı kutlamak istiyorum; bu seviyeye ve bu günlere geldik. Bu seviyeye gelmek kolay değil. Büyük takım ve büyük oyunculara karşı oynayacağız. Burası zor bir seviye ve tadını çıkarmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.
"YARIN OYNAYIP OYNAMAYACAĞIMA HOCA KARAR VERECEK"
Süper Lig'de cezalı olduğu için 2 karşılaşmada görev almadığını söyleyen Quaresma, "Çok değil sadece iki maç kaçırdım. Maçlara iyi hazırlanıyorum. Bayern Münih karşısında oynayıp oynamam için tercih hocanın" ifadelerini kullandı.
"BU MAÇI İLK MAÇTAN BAĞIMSIZ GÖRÜYORUZ"
Bayern Münih ile oynanan Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında takım olarak en iyisini yapmaya çalıştıklarına değinen Quaresma, "Futbolda tabii ki hatalara yer var. Önemli olan futbolcuların yüzde yüzünü sahada vermesi. Futbolcuların sahada yüzde yüzünü vermesi gerekli ve biz bunu ilk maçta yaptık. Yarınki maçı ilk maçtan bağımsız olrak görüyoruz ve elimizden geleni yapacağız. Maçtan keyif alamaya çalışacağız" diye konuştu.
"TALISCA'NIN ÖNÜNDE PARLAK BİR GELECEK VAR"
Quaresma, Talisca'nın Brezilya Milli Takımı kadrosunda yer alması ile ilgili olarak ise "Talisca mutlu oldu. Genç ve yetenekli bir oyuncu. Önünde parlak bir gelecek var" dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI