Quaresma kıymete bindi

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın taliplileri, gün geçtikte artmaya devam ediyor.

Siyah beyazlı kulüpte son dönemde yaşanan maddi sıkıntılar ve taraftarlar ile oyuncular arasındaki gerginliğin, Ocak ayında bazı ayrılıklara yol açabileceğinin sinyallini veriyor. Kartal'a bu isimlerden biri de Quaresma...

Bu sezon asist sayısı olarak kariyerinin en iyi başlangıcını yapan Q7'nin devre arasında ayrılması gündemde. Çin kulüplerinin radarına giren 35 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon 17 karşılaşmaya çıkarken, 3 gol ve 11 asistlik performans sergiledi.

KENDİSİNE 6 MİLYON EURO 

Bu performansıyla dikkatleri çeken Quaresma için Çin'den iki kulüp teklif getirdi. Guangzhou Evergrande'nin 7 yıllık serisine son vererek, tarihinde ilk şampiyonluğuna ulaşan Şanghay SIPG, Portekizli yıldızı kadrosuna katmak istiyor. F.Bahçe'nin eski hocalarından Vitor Pereira'nın çalıştırdığı SIPG'in, Ricardo Quaresma için Beşiktaş'a 8 milyon euro'luk bir teklif getirdiği ifade edildi. Menajer aracılığıyla gelen teklifi değerlendiren Beşiktaş yönetimi, oyuncunun da olumlu fikrini almasının ardından görüşmelerini sıklaştırdı. Çin ekibi Quaresma'ya da senelik 6 milyon euro önerdi.

"FAZLALIKSAM GİDERİM" 

Quaresma'nın bir diğer talibi ise yine Uzak Doğu'dan. Çin ekiplerinden Hebei China Fortune da Portekizli yıldızı transfer etmek istiyor. Bir dönem Ersan Gülüm'ün de formasını giydiği Çin ekibi, bu konuda nabız yokladı. Q7'nin ocak ayında son kararını vereceği ve ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi. Siyah-beyazlı ekip, bu sezon beklentilerin uzağında kalmış, bu da taraftarlarla takımın arasını açmıştı. Quaresma, Genk maçının ardından "Fazlalık bensem, sorun bensem tekrar ayrılabilirim. Tepkilerini orantılı bir şekilde yansıtsınlar" ifadesini kullanmıştı.

EN FAZLA GOLÜ PORTO'DA

Q7, kariyeri boyunca en çok golü Porto formasıyla attı. 216 resmi maçta 49 gol 56 da asit.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI