Quaresma: Mutluysam Sorun Vardır!

Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma'dan çarpıcı açıklamalar


Quaresma oyundan çıkarken yaptığı hareketlerin normal olduğunu savundu. Portekizli yıldız “Eğer mutlu olursam karakterimi kaybetmişimdir” dedi

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, ülkesinde Antenna-1 kanalına konuştu. Siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusuna oyundan çıkarken yaptığı hareketler de soruldu. Yüzünü asan, yeri geldiğinde bilekliklerini fırlatan Quaresma bu davranışların normal olduğunu belirtti. 34 yaşındaki futbolcu "Benim bir karakterim var. Şenol Güneş'in benim için yeri çok ayrı. Onunla bir sorunum olmadığını kendisi biliyor. Bu da benim için yeterli" dedi. Quaresma, oyundan çıkmaktan asla mutlu olmayacağını da kaydetti. Q7, "Bir gün oyundan çıkarken mutlu olursam o zaman karakterimi kaybetmişimdir. Mutsuz olduğumu içimde tutmam. Dışa vururum. Bu değişmeyecek" diye konuştu.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI