Quaresma Şov

Portekiz’in Mısır ile oynadığı hazırlık karşılaşmasına Ricardo Quaresma damgasını vurdu.

 Mısır, Liverpool’un yıldız oyuncusu Mohamed Salah’un 56. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 61. dakikasında Quaresma, Joao Mario’nun yerine oyuna dahil oldu. Maçın uzatma anlarında Beşiktaşlı futbolcu Cristiano Ronaldo’ya yaptığı 2 asistle yıldızlaştı. 90+1’de Quaresma’nın sol kanattan yaptığı adrese teslim ortaya kafa vuran Real Madridli oyuncu skoru eşitledi. 90+4’te sahneye yine Q7 çıktı. Kendisine yapılan faul sonrasında serbest vuruşu kullanan Beşiktaşlı futbolcu bir kez daha topu Ronaldo’nun kafasıyla buluşturdu. Top ağlara giderken maçın hakemi önce ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı. Ancak video hakeme başvuruldu ve gol geçerli olunca Portekiz müsabakayı 2-1 kazandı.

Portekiz milli takımı bir sonraki hazırlık maçını 26 Mart’ta Hollanda ile yapacak. Beşiktaş‘ın bir diğer oyuncusu Ryan Babel de Hollanda milli takımının kadrosuna çağırılmıştı. Portekiz’in bu 2 hazırlık maçı için açıklanan kadrosunda tecrübeli isim Pepe sakatlığı nedeniyle yer almadı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI