Quaresma yol ayrımında

Ricardo Quaresma Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş’ta özellikle taraftarların son zamanda tepki gösterdiği futbolculardan Ricardo Quaresma’nın devre arasında Siyah-beyazlı takımdan ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi. Vodafone Park’ta Genk ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçından sonra taraftarların büyük tepkisine maruz kalan Portekizli yıldız, canlı yayında “Kötü olduğumu, fazlalık olduğumu düşünüyorlarsa bana tepki gösterebilirler. Ben tecrübeliyim. Onlarla empati yapabilirim. Lütfen, genç oyuncuları ıslıklamasınlar. Onlara göstermesinler. Birine tepki göstermek istiyorlarsa bana göstersinler. Ben bu takımdan 1 kez ayrıldım. Sorun bensem, fazlalık bensem bir daha ayrılırım. Ocak ayında ayrılabilirim ama lütfen tepkilerini orantılı bir şekilde sahaya yansıtsınlar. Bize destek olurlarsa bu takım bir yere gelir. Olmazlarsa bu takım bir yere gelemez” şeklinde konuşmuştu.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre Portekizli yıldızın takımdaki olumsuz havadan ve sürekli kendisinin hedef gösterilmesinden dolayı usandığı ve yakın çevresine artık ayrılmayı düşündüğünü söylediği öğrenildi. Beşiktaş’ta ve İstanbul’da çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren ve bu yüzden son iki sezondur Çin’den sürekli olarak gelen teklifleri reddeden Quaresma bu defa menajerine görüşmeler yapması için yetki verdi.

Ayrıca takımda ödemelerin sürekli aksamasından dolayı da rahatsız olan Q7’nin, alacakları için TFF’ye başvuran vatandaşı Pepe ile birlikte gelen teklifleri değerlendirme kararı aldıklarının ve Beşiktaş’tan ayrılmayı ciddi olarak düşündüklerinin bilgisine ulaşıldı. Çin Süper Ligi şampiyonu Şanghay SIPG ve G. Evergrande Quaresma için 8 milyon avroyu gözden çıkardı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI