Quaresma Zirvede

Kilit pas istatistiklerinde Ricardo Quaresma zirvede yer aldı.

Beşiktaş geçen sezonların aksine bu sezon gol atma konusunda zorluk yaşıyor. 4.2 milyon euroluk yüksek maaşıyla ligin en pahalı santrforu olan Alvaro Negredo'dan sadece 5 gollük bir katkı alabilen Beşiktaş, Vagner Love'dan da henüz istediği verimi alabilmiş değil.
Demba Ba, Mario Gomez, Aboubakar ve Cenk Tosun dönemlerinde golcü sıkıntısı yaşamayan Beşiktaş, bu sezon ise pozisyonlar üretmesine rağmen goller bulamıyor.

Quaresma takım arkadaşlarına 90 dakika başına 3.7'lik şut pası atmasına rağmen Beşiktaş bu sezon ligde sadece 47 gol atabildi.

DEFANSİF DENİLEN FENERBAHÇE'DEN DAHA AZ GOL ATTILAR

Futbol Arena'da yayınlanan habere göre, bu sezon Fenerbahçe defansif futbol oynadığı için eleştirilirken, hücum futbolu benimseyen Şenol Güneş'in takımı Fenerbahçe'den 2 gol, Galatasaray'dan ise tam 14 gol daha az atmış durumda. Üstelik Beşiktaş, son haftalarda birçok takımdan bol gol yiyen Karabükspor ile de oynadı. Fenerbahçe ve Galatasaray'a da ligde 3'er gol atan Beşiktaş buna rağmen özellikle Anadolu takımlarına karşı gol sıkıntısı çekiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI