Quaresma'dan İtiraf

Rucardo Quaresma; ''Cezalı olduğum 43 gün, 42 yıl gibi geldi.''

Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, Fenerbahçe ile oynanan Türkiye Kupası final ilk maçında gördüğü kırmızı kart ve sonrasında yaptığı hareketler nedeniyle takımdan ayrı kaldığı sürenin kendisini çok etkilediğini söyledi. Yıldız oyuncu, Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle 5 maç ceza almış ve takımını Trabzonspor, Gençlerbirliği, Başakşehir, Alanyaspor ve Göztepe maçlarında yalnız bırakmıştı.

43 gün sonra formasına kavuştu

5 maçlık cezası biter bitmez Akhisarspor ile oynanan maça ilk 11’de başlayan tecrübeli futbolcu, 81 dakika sahada kaldı. Tecrübeli futblocu, Beşiktaş’ın hücum hattını hareketlendirirken girdiği iki net pozisyondan da yararlanamadı.

Ricardo  Quaresma: Şampiyonluğa yürüyeceğiz

Akhisarspor maçının ardından basın mensupları ile sohbet eden yıldız futbolcu, takımdan ayrı kaldığı 43 günlük sürenin kendisine adeta 43 yıl gibi geldiğini belirterek, “ Takımıma katıldığım karşılaşmada kazanmak benim için çok güzel bir duyguydu. Ama kaçırdığımız gollere üzüldüğümü belirtmeliyim. Şimdi fire vermeden şampiyonluğa yürüyeceğiz” diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI