Quaresma'nın maçı

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma Bayern Münih'e bileniyor.

Beşiktaş’ın Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda yarın siyah-beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile yapacağı karşılaşmada, Avrupa’da gol hasretini sonlandırmaya çalışacak.
Avrupa kupalarında Beşiktaş’ın en golcü oyuncularından biri konumunda bulunan Quaresma, Avrupa’da uzun süredir fileleri havalandıramamanın sıkıntısını yaşıyor.
Siyah-beyazlı takımın Avrupa’da yaptığı karşılaşmalarda 11 kez fileleri havalandıran Portekizli oyuncu, son golünü Benfica ile 23 Kasım 2016’da oynanan Şampiyonlar Ligi maçında atmıştı. İstanbul’da yapılan ve 3-3 berabere biten karşılaşmada penaltıdan golünü kaydeden Quaresma, 475 günlük gol hasretini Bayern Münih karşısında sonlandırmak için şans arayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI