Rachid Ghezzal'da Son Dakika

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Bu sezon asistleri ve golleriyle Beşiktaş'ın başarısında büyük rol oynayan Ceyazirli yıldız Rachid Ghezzal'ın geleceği belirsizliğini koruyor.

Siyah-Beyazlılar'ın yeni sezonda da takımda tutmak için uğraştığı Ghezzal konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

YENİ SEZONDA PLANINDA VAR

Leicester Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Roma'dan kiralanan Cengiz Ünder'i yeni sezonda düşünmüyor. Başarılı hocanın Cengiz'in yerine Ghezzal'ı değerlendirmek istediği ifade edildi.

GHEZZAL BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYOR...

Ayrıca İngilizler 1 yıl daha sözleşmesi olan yıldız futbolcunun bonservisini 8 milyon Euro olarak belirledi. Geleceği ile ilgili konuşan Ghezzal ise Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyledi.

ZAMANI GELİNCE GÖRÜŞECEĞİZ

Başkan Ahmet Nur Çebi, Ghezzal'la ilgili transfer sorularını yanıtladı. Başkan Çebi, "Bu tür konular şu an gündemimizde yok. Zamanı geldiğinde, sadece Ghezzal değil diğer futbolcularımızla da yolumuza devam etmek için her türlü istek ve arzu içerisinde olacağımızı belirtmek isterim" sözlerini sarfetti.

BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Beşiktaş'ta bu sezon 26 maçta 3 gol ve 4 asistle oynayan Ghezzal için Beşiktaş yönetimi ise öncelikli olarak 1 yıl kiralama ya da 3-4 milyon euroya bonservisini alma seçeneğini düşünüyordu.

Sporx.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI