Rachid Ghezzal'in Performansı Şaşırttı

İngiliz medyası Rachid Ghezzal'in hazırlık maçındaki performansını değerlendirdi.

Beşiktaş ve G.Saray'ın transfer gündeminde olan Ghezzal, Burton Albion ile oynanan hazırlık maçına ilk 11'de başladı ve 45 dakika süre aldı.

Leicester City'nin Burton Albion ile oynadığı hazırlık maçına Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer listesinde olan Rachid Ghezzal ilk 11'de sahaya çıktı. Albion'un 31 kazandığı mücadelede Ghezzal 45 dakika sahada kaldı.

İngiliz basını Ghezzal'in zaman zaman attığı paslarla dikkat çektiğini vurgularken, Cezayirli oyuncunun bir de isabetli ortası olduğunu belirtti. İngiliz gazeteciler yaptıkları yorumlarda Ghezzal'in istekli olduğunu dikkat çekerken zaman zaman da savunmaya koşarak destek verdiği konusunda birleştiler. 

Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen 29 yaşındaki Cezayirli futbolcu gösterdiği performansla şampiyonlukta büyük katkı sağlamıştı.

Leicester City'nin 2019 yılında 14 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı yıldız futbolcu son iki sezondur Fiorentina ve Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymişti. Ghezzal Beşiktaş formasıyla 31 Süper Lig maçında 8 gol, 17 asistlik performans sergilemişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI