Rafael da Silva Geliyor

Beşiktaş, Rafael da Silva transferinde son aşamaya geldi.

Beşiktaş Rafael da Silva transferi için Porto Kulübü ileson aşamaya geldi.

Beşiktaş, yeni sağ bekini Fransa’dan transfer etmeye hazırlanıyor. Siyah Beyazlılar, Olympique Lyon’dan Rafael Da Silva için Fransız kulübü ile anlaşmaya çok yaklaştı. 1 haftadır süren görüşmelerin ardından iki kulüp 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında uzlaşma sağladı. Anlaşma detaylarının sonuca bağlanmasının ardından transferin açıklanması bekleniyor.

Beşikaş’ın teklifini kabul eden 27 yaşındaki sağ bek ile de, 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Kariyerine Brezilya’nın Fluminense takımında başlayan Rafael, 2008-2015 yılları arasında Manchester United forması giydi. 2015’te Lyon’a transfer olan Brezilyalı sağ bek, son 3 sezondur Fransız ekibinin kadrosunda yer alıyor. Brezilya milli takımında 2 kez görev yapan Rafael, geride kalan sezon Lyon forması ile çıktığı 31 maçta 1 gol attı, 2 asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI