Rafael Da Silva'dan Beşiktaş itirafı

Rafael Da Silva çarpıcı transfer açıklaması geldi.

Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Olimpik Lyon'un Brezilyalı yıldızı Rafael Da Silva'yı gündemine almıştı. Yıldız futbolcu, Lyon'un resmi televizyonuna yaptığı açıklamada başkan Fikret Orman'la görüştüklerini doğruladı. 

Olimpik Lyon'da forma giyen Brezilyalı futbolcuyla ilgili gelen son haberlerde Siyah Beyazlılar'ın yıldız isimle anlaştığı fakat transferin gerçekleşmediği öne sürülmüştü.

Beşiktaş'ın 3,5 milyon euroluk bir bonservis bedeli karşılığında söz kestiği iddia edilen Rafael'in İstanbul'a gelmeme sebebininse Şenol Güneş olduğu öğrenilmişti.

Fransız basını, tecrübeli hocanın hâlihazırda bazı yerli oyuncuların maaşlarının ödenmemiş olması nedeniyle Kara Kartal'ın 3 yıllığına söz kestiği kaydedilen oyuncuyu reddettiğini yazmıştı.

Bu haberlerin ardından bugün Rafael konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Dün 28'inci yaş gününü kutlayan Brezilyalı oyuncu, 2019'un sonuna dek sözleşmesinin bulunduğu Olimpik Lyon'un resmi televizyonunun özel konuğuydu.

Rafael, kulüp televizyonuna oldukça geniş bir röportaj verirken Beşiktaş hakkında da flaş açıklamalar yaptı.

Kara Kartal'ın kendisine olan ilgisini ve transfer görüşmelerini doğrulayan Rafael şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş'la görüştüğüm doğru. 2-3 hafta önce buraya geldiler ve benimle transfer konusunda konuştular."

"Başkan Fikret Orman'la bir görüşme gerçekleştirdik. O günden sonra başka bir gelişme olmadı fakat her şeyin bittiğini söyleyemem."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI