Rahmi Koç Koronavirüse yakalandı. Durumu Nasıl?

Yıllardır Beşiktaş'ın zor gününde destek olan ünlü işadamı Rahmi Koç'un koronavirüs testi pozitif cıktı.

Koç Holding A.Ş. Şeref Başkanı ve Beşiktaş kongre üyesi Rahmi Koç’un; yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Koç, Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Rahmi Koç, 9 Ekim tarihinde 90 yaşına girmişti. 

KOÇ; DAVETLİLERDEN AMERİKAN HASTANESİ'NDE COVID-19 TESTİ YAPTIRMALARINI İSTEMİŞTİ

Rahmi Koç, her yıl Bodrum Divan Palmira'da verdiği geleneksel yaz davetini pandemi döneminde de gerçekleştirdi. Davete katılacak tüm misafirlerden Koç Holding'e ait Amerikan Hastanesi'nde Covid-19 testi yaptırmaları istenmişti.

Rahmi Koç'un; test yaptırmayanı da davete almayacağı belirtilmişti. 

RAHMİ KOÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Rahmi M. Koç, 1930 yılında Koç Holding'in kurucusu ve sahibi Vehbi Koç ve Sadberk Koç'un dört çocuğundan ikincisi olarak (Semahat Arsel-1928, Rahmi Koç-1930, Sevgi Gönül-1938, Suna Kıraç-1941) dünyaya geldi.

Rahmi Koç, ilköğretim eğitimini Ankara'da tamamladıktan sonra İstanbul'da Robert Kolej'e başladı. Buradan mezun olduktan sonra yüksek öğrenim görmek için ABD'ye giden Rahmi Koç, Johns Hopkins Üniversitesi'nde Endüstriyel Sevk ve İdare Bölümü'nde okudu.

BEŞİKTAŞ'IN ZOR GÜNÜNDE HEP O VAR

Beşiktaş, Vodafone Park'ta 'Bırakmam Seni' bağış kampanyasına destek gecesi düzenledi. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, siyah-beyazlı kulübe 10 milyon TL bağışladı. Toplamda 80 milyon TL'nin üzerinde bağış toplandı

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI