Rahmi Koç'tan Beşiktaş'a 10 milyon TL

Ünlü işadamı Rahmi Kaç, Beşiktaş'a 10 Milyon TL bağışta bulundu.

Beşiktaş 'Bırakmam Seni' Ödül Senin bağış kampanyasında kaç para topladı? Rahmi Koç ve Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'a ne kadar, kaç para bağışladı? İşte detaylar...

Beşiktaş, 'Bırakmam Seni' ismiyle Kanal D ekranlarında Ödül Senin programıyla bağış kampanyasını başlattı. Haydi Hisset şarkısı ile programın açılışı yapıldı.

Rahmi Koç 10 milyonla başladı

Ahmet Nur Çebi, Rahmi Koç’un ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına 10 milyon TL bağışladığını açıkladı. Nur Çebi, "300 bine yakın SMS aldık. Destekleyenler var. Beni arayanlar var. Programın içinde bunları sunmak isterim. Camiamızın abisi dediğimiz Rahmi Koç, 10 milyon lira bağışa katkı vererek başlayacağını söylemek istiyorum." dedi. 

Bütün Beşiktaş'tan destek 

Başkan Çebi, konuşmasına bütün Beşiktaşlılardan destek beklediğini ifade ederek şyle devam etti: "Bizi izleyen herkese güzel bir yayın diliyorum. Zevkli zaman geçirmelerini diliyorum. Bu gece bizim için farklı ve önemli. Bu kampanyaya destek veren Turkuaz, Ciner, Demirören, Doğuş Grubu'na teşekkür ediyorum. Sanatçı dostlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Bugüne kadar Beşiktaş'ın zor günlerini taşımaya çalıştık. İmkanı olmayanın kendisini zorlamasını istemedik. Olanların da ellerini gevşetmelerini diliyoruz bu akşam. Bütün Beşiktaşlıların imkanları kadar bize destek vermelerini rica ediyoruz. İş insanlarından, Beşiktaş'ın bu süreci rahat geçirebileceği bir ortam oluşturmalarını rica ediyorum."

Ahmet Nur Çebi cebinden 5 milyon verdi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de kampanya için kendi cebinden 5 milyon TL verdiğini açıkladı. Çebi, "Biz de kampanyaya destek vereceğiz. Yöneticilerimiz 5 milyon TL veriyor. Ben de başkan olarak 5 milyon TL bağışta bulunuyorum. Bunu anons etmek istiyorum. Bu geceyi hazırlarken, emekleri geçen bütün arkadaşlarıma, Kanal D sahiplerine en derin duygularımı gönderiyorum. Hayatını kaybeden Emre Gönlüşen'e de Allah'tan rahmet diliyorum. Allah rahmet etsin. Hayat devam ediyor. Beşiktaş da devam edecek. Kampanyaya destek bekliyoruz. İsmini açıklamak istemeyen bazı kişiler de olacak." dedi.

"1903 adet hediyemiz var"

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, bağış yapacak kişilere toplamda 1903 adet hediye verileceğini açıkladı. Adnan Dalgakıran, "Herkese iyi akşamlar diliyorum. Bütün sanatçılarımız da hoş geldi. İlk denememizi yapıyoruz. Naif ve çalışkan bir başkanımız var. Eylül ayında enkazı devraldık. Başkan kadar naif değilim. Enkaz üstüne bir de pandemi meselesi çıktı. Bizim kulübümüz de diğer kulüpler gibi sıkıntı yaşıyordu. Tabii ki ciddi bir planımız var. Beşiktaş'ın bir daha böyle günler yaşamamasını istiyoruz. Ama bir anda düzelecek bir hadisenin içinde değiliz. Kısa sürede zor dönemleri atlatıp Beşiktaş'ı hak ettiği yere getirmek için de kampanyayı düzenledik. Unutulmaz bir gece olacak. Bu destek kampanyası herkesin geleceğe güvenle bakması için düzenlendi. Herkes katılabilir ve adını Beşiktaş tarihine yazdırabilir. Belli bağışları stadyumda sonsuza dek kalacak. Kampanyaya taraftarlarımızdan da destekler geldi. Derneklerimize, taraftarlarımıza, yanımızda olanlara teşekkür ediyorum. Demirören medyaya da teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ı bırakmamak adına bir araya geldik. Güzel bir gece yaşayacağımızı ümit ediyoruz. Güzel bir sezon da yaşayacağız inşallah. Bu gece kampanyaya hatıra tişörtü ile damga vuracağımıza inanıyoruz. Bırakmam Seni web sitesinden başvuru yapılabilir. Toplu alım için 0850 215 19 03'ü arayabilirler. GSM hatlarından Bırakmam yazıp 1903 yazan izleyicilerimiz de ödüle katılabilir. Ödül hediyelerimiz var. 1903 adet hediyemiz var. Beşiktaş sevdalılalarını ekran başına davet ediyoruz. Bu gece dışında da kampanyaya destek olmak isteyen herkes dijital ödemeyle de desteklerini verebilirler." dedi. 

Bağış gecesinde söz alan Beşiktaşlı futbolcular da katıldı 

Necip Uysal: 17 senedir burada oynuyorum. İyi zamanlar geçirdik. Kampanyamıza destek istiyoruz. Gerekeni biz de yaptık. Onu da belirteyim. Rakamı açıklamak istemiyoruz.

Dorukhan Toköz: Herkese çok teşekkür ederiz. Taraftarlarımız bizi destekliyor. Biz de elimizden geleni yapıyoruz.


Umut Nayir: Beşiktaş taraftarı ne yapacağını çok iyi biliyor. Her zaman yanımızda oldular. Olmaya devam etsinler.


Ersin Destanoğlu : Böyle bir gecede herkesin desteğini bekliyoruz.


Alpay Çelebi: Kampanyaya destek olanlara teşekkür ediyoruz. Destek bekliyoruz.


Emre Bilgin: Ağabeylerime, kardeşlerimize bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim.


Berna Çebi'den Kadın Futbol Takımı'na bağış...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin eşi Berna Çebi'den de bir bağış geldi. Berna Çebi bağış yaparken, "Bugünkü bağışımı kadın futbol takımına yapmak istiyorum. 500 bin TL'lik bir bağış yapıyorum. Ayrıca gecesi gündüzü Beşiktaş olan eşim Ahmet Nur Çebi... Onunla gurur duyuyorum. İyi ki hayatımdasın! Benden bu kadar." açıklamalarında bulundu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI