Rashica satış listesinde

Beşiktaşlı yöneticiler, Rashica için 11-12 milyon Euro civarında bir transfer ücreti bekliyor.

Beşiktaş'ın Kosovalı yıldızı Milot Rashica için yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon performansıyla dikkatleri üzerine çeken Rashica, Serie A ve Championship takımlarının transfer radarına girmiş durumda.

Beşiktaşlı yöneticiler, Rashica için 11-12 milyon Euro civarında bir transfer ücreti bekliyor. Sezon başında Norwich City'den 5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Rashica'nın piyasa değerindeki bu artış, kulübün elini güçlendiriyor.

Ancak, son zamanlarda yaşadığı sakatlık endişe yaratmış durumda. Türkiye Kupası yarı finalinde Ankaragücü ile oynanan maçta sakatlanan Rashica'nın sağlık durumuyla ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada, sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiği belirtildi. Rashica'nın bu sakatlık nedeniyle ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı ise belirsizliğini koruyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI