Real Madrid'in Eski Başkanının Ses Kaydında; 'Beşiktaş' Sözleri

İspanyol medyası Real Madrid başkanı Florentino Perez'in yeni ses kayıtlarını yayınladı.

İspanyol medyası Real Madrid başkanı Florentino Perez'in yeni ses kayıtlarını yayınladı. Daha önce kulübün önemli isimleri Iker Casillas ve Raul Gonzalez ağır sözler kullanan Perez'in hedefinde bu kez Del Bosque, Ronaldo ve Mourinho vardı.

Real Madrid başkanı Florentino Perez’in geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi…İspanyol basınından El Confidencial’ın yayınladığı yeni ses kayıtlarında Perez’in bu kez Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho ve Del Bosque ile ilgili şoke eden ifadeleri yer aldı.

Başkan Perez’in kulübün efsane isimlerinden Iker Casillas ve Raul Gonzalez hakkındaki ağır sözlerinin ardından şimdi de Jose Mourinho ve Cristiano Ronaldo’yu hedef aldığı ses kaydı sızdırıldı.

‘RONALDO VE MOURINHO İKİ ANORMAL’

El Confidencial gazetesinin yayınladığı son ses kaydında Perez’in hedefinde Vicente del Bosque de var. Del Bosque, Real Madrid ve İspanya Milli Takımı ile önemli başarılara imza atmış ve bir dönem Beşiktaş’ı da çalıştırmıştı. 

"BEŞİKTAŞ BAŞKANINA SOR"

Perez tecrübeli çalıştırıcı hakkında, "Ne antrenman yaptırmayı biliyor ne de taktik biliyor. O bir salak! Del Bosque'ye iş teklifi gelmiyor çünkü herkes onun hoca olmadığını biliyor. İnanmıyorsan Beşiktaş başkanına ya da Rafael Benitez'e sor. Hayatında antrenman görmedi. Nasıl antrenman yapılacağını bilmiyor. İnsanları nasıl yönlendireceğini bilmiyor. Taktik bilmiyor, fizik bilmiyor... Hiçbir şey bilmiyor! Figo geldi ve Raul ile yakın arkadaş oldu. İkisi Hierro ile beraber takımı yönettiler. Zavallı Vicente hiçbir şey yapmadı! Milli takıma gideceğini söylüyorlar. Milli takımdaki eksik tek şey zaten Del Bosque..." ifadelerini kullanıyor.

70 yaşındaki deneyimli teknik adam, 8 Haziran 2004 tarihinde göreve başladığı Beşiktaş'tan 27 Ocak 2005 tarihinde ayrılmıştı. Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'nı da çalıştıran tecrübeli antrenör, 2010'da İspanya ile Dünya Kupası kazanmıştı.

Başkan Perez Cristiano Ronaldo’yla ilgili, “Ronaldo bir aptal ve hasta bir adam. O ve Mourinho iki anormal” dediği belirtildi. Daha önceki kayıtlarda ağır sözler kullandığı Iker Casillas hakkında ise Perez’in yeni kayıtlarda, “Casillas’ın boyu kısa ve iyi görmüyor. Bir köpek yavrusu gibi küçük bir çocuk gibi” diye konuştu.

DEL BOSQUE BİR EFSANE OLARAK HATIRLANIYOR

Vicente del Bosque futbolculuk yıllarında Real Madrid’in efsane isimlerinden biri olarak anılıyor. 10 yılın üzerinde Real Madrid forması giyen Del Bosque, 1984’te İspanyol devinin altyapısında çalışmaya başladı. 1994’te A takımın geçici teknik direktörlüğünü yapan Del Bosque, 1999’da takımın başına geçti. Ancak 2003’te Perez onu yetersiz buldu ve yollar ayrıldı. Del Bosque bu sürçte 2 Şampiyonlar Ligi, 2 La Liga şampiyonluğu, 1 UEFA Süper Kupa, 1 Kulüpler Dünya Kupası ve 1 İspanya Süper Kupa kazandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI