Rebocho krizi

Beşiktaş'ta Rebocho'nun sözleşmesindeki madde sınıtı yarattı.

Beşiktaş, sezon başında 400 bin Euro'ya Guingamp'tan kiraladığı Pedro Rebocho'nun performansından memnun kalmazken bir de opsiyon problemi ile karşı karşıya kaldı.
Rebocho en az 45 dakika oynamak şartıyla 20 maçta forma giyerse ve Beşiktaş ligi ilk 4'te bitirirse 2.8 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. Şu an 13 resmi maçta 45 dakika forma giyen oyuncu alınırsa, siyah-beyazlılar sonraki satıştan Guingamp'a %30 pay verecek
Karius kapsama alanı dışında
Sivasspor maçında yediği hatalı gol Alman kaleci Karius'un Beşiktaş kariyerine mal olabilir. Beşiktaş'ın Karius'tan tamamen vazgeçtiği ve Liverpool 8 milyon Euro'luk bonservisinde indirime gitse bile Alman kaleciyi almayacağı belirtildi. Siyah-beyazlıların kupadaki Erzurumspor maçına da 19 yaşındaki Ersin Destanoğlu ile çıkması gündemde. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI