Recep Çetin'in Yeni Takımı

2. Lig'de mücadele eden Manisa FK teknik direktörlük için Beşiktaş'ın eski futbolcusu Recep Çetin ile görüşüyor.

2. Lig'de mücadele eden Manisa FK teknik direktörlük için Beşiktaş'ın eski futbolcusu Recep Çetin ile görüşüyor. Manisa ekibi kısa süre önce Cihat Arslan ile yollarını ayırmıştı. 

Kısa süre önce Cihat Arslan ile yollarını ayıran 2. Lig ekibi Manisa FK teknik direktörlük için Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Recep Çetin ile görüşmelere başladı. Tarafların görüşmeleri devam ettirdiği ve anlaşmanın kısa süre içinde onaylanması bekleniyor.

Manisa FK bu sezon TFF 1. Lig'i final maçında kaçırmıştı. Manisa temsilcisi bu sezon yine şampiyonluğu kovalayacak bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden olan 54 yaşındaki Recep Çetin ise son olarak Bursaspor'da yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Recep Çetin ayrıca antrenörlük kariyerinde Beşiktaş U21, Çaykur Rizespor, Sakaryaspor, Bucaspor ve Sivasspor'da görev almıştı. Çetin ayrıca bir dönem Karşıyaka'da sportif direktörlük görevini üstlenmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI