Reha Muhtar'ın Beşiktaş isyanı

Beşiktaşlı eski yönetici Reha Muhtar, A Spor'da yönetimi sert bir dille eleştirdi.

Beşiktaş eski yöneticisi Reha Muhtar, Artı Futbol'da açıklamalarda bulunan Turgay Demir'e canlı yayına bağlanarak cevap verdi.Gazeteci Reha Muhtar, A Spor canlı yayınına bağlanarak Beşiktaş'ın son durumu ile ilgili görüşlerini dile getirdi ve oyuncuların gönderilmesinden memnun olmadığını belirtti.

Takımın içinde bulunduğu durumun nedeninin birçok oyuncunun gönderilmesi olduğunu kaydeden Muhtar, "Bir takımın omurgası ile bu kadar oynanmaz. Kaç tane santrafor satıldı. Aboubakar alınmadı, Gomez gitti, Cenk gitti. Marcelo gitti. Fabri, hocanın bile haberi olmadan gitti. Bir takımın bu kadar omurgasıyla oynanmaya başlanınca takım da düşüşe geçer. Geçen sezonun davre arasında kim gitti? En son Cenk gitti. Kimdi Cenk? Benfica maçında 3-0'dan Beşiktaş'ı ayağa kaldıran isimdi. Bayern Münih maçı öncesinde gitti, gruptan mağlubiyet almadan lider çıkan Beşiktaş, bugüne böyle geldi" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in gönderilmesi için de lobi çalışmaları yürütüldüğünü vurgulayan Muhtar, "Son günlerde birileri Şenol Güneş'i göndermeye çalışıyor, bir süredir bu böyle devam ediyor" dedi..



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI