Resmi site resmen duyurdu! Beşiktaş Başkanı Çebi ve yöneticiler Beşiktaş maçında!

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi yayınladığı haberde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerin Beşiktaş'ın maçına giitiğini duyurdu.

Beşiktaş'ın resmi interinet sitesi yayınladığı haberde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerin Beşiktaş'ın Galatasaray'la oynadığı Tekerlekli Basketbol maçına gittiğini duyurdu. 
Siyah-Beyazlı kulübün Başkanı Çebi ve yöneticiiler tribünde oturarak resmi siteye poz verdi. 

Beşiktaşlı taraftarlar bu habere bir hayli şaşırırken, Beşiktaş Yönetimi'nin Beşiktaş'ın maçına gitmesinin resmi sitede haber olması sosyal medyada da büyük topladı. 

Beşiktaş tarihinde görülmemiş  bu haber resmi siteden şöyle duyuruldu; 
"Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş HDI Sigorta Takımımızın Süper Lig’in 17. haftasında Süleyman Seba Spor Salonu’nda Galatasaray ile oynadığı maçı izledi.
Asbaşkan, Finansman ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Hakan Avşar ile Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Başkanımıza eşlik etti.
Beşiktaş HDI Sigorta Takımımız, üstün bir performans sergilediği maçtan 67-57 galip ayrıldı. Başkanımız Ahmet Nur Çebi, derbiden galibiyetle ayrılan takımımızın teknik ekip ve sporcularını tebrik etti."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI