Rıdvan Dilmen: Bunun Adı Operasyon!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Gaziantep FK maçının hakemlerini eleştirirken dikkat çekici ifadeler kullandı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Gaziantep FK maçının hakemlerini eleştirirken dikkat çekici ifadeler kullandı

Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da Beşiktaş-Gaziantep FK maçındaki pozisyonları değerlendirirken, Beşiktaş'ın penaltısının verilmediğini, Gaziantep FK'lı futbolcunun da kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi.

Dilmen, Beşiktaş atağında Gaziantepli futbolcunun diziyle Beşiktaşlı Emirhan'ı sırtına vurarak düşürdüğü pozisyonla ilgili, "Bu pozisyon net penaltı. Hakem iki saniyede dönecekti, penaltıyı verecekti. Ya da VAR uyaracaktı" dedi.

Dilmen, Gaziantep FK'nın oyuncusu Vetrih'in ceza alanı dışında korner atılmadan önce oyun durmuşken Batshuayi'nin ayağına basmasına da kırmızı kart gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Bunun adı operasyon! 

Dilmen şöyle devam etti; "Geçen hafta bunu servis yaptılar bütün hakemlere. Geçen hafta 10 maç oynandı değil mi. Onlarca pozisyon var mı ortaya çıkan? Var. Elemişler elemişler elemişler 5-6 pozisyon yazmışlar. Bunun adı operasyondur. 1 maç örnek vermişler, onun üzerine yazmışlar. Şerefim üzerine hiç bir hakemden falan almadım bunu. Bütün gazetecilerin ve kulüplerin eline geçmiştir."

'TFF'de ne işi var?'

Rıdvan Dilmen, TFF'de çalışan birinin kulüp amigoluğu yaparak ağza alınmayacak küfürler ettiğini söyleyerek TFF'ye seslendi. Dilmen, ''Ben neler gördüm. Bakın bizim görevimiz nedir? TFF'deki insanlara adil oyun için konuşuyoruz değil mi? Hepimiz insanız. Ancak hata yapmaya potansiyel insanlar TFF'de olmaması lazım. Şimdi düşünün. Ben TFF'deyim. Önemli yerlerdeyim. Herhangi bir siyasi parti liderine ağza alınmayacak küfürler eden insanları, kulübün amigoluğunu yapan insanların TFF'de ne işi var? Şu partiye oy atan ağır bilmem ne çocuğu diyen insanlar TFF'de bilgisi var. Ellerinde resmi belge var. 1 senedir niye göndermiyorsunuz? Böyle insanın adaletli olması mümkün mü? Ağza alınmayacak küfürler eden insanlar, hakaret eden insanlar. Böyle insanlar adalet dağıtamaz. Bir kulübün başkanına ana avrat küfür edenler. Siyaseten de ana avrat küfür ediyor. Şimdi söyledikten sonra yarın gönderecekler bak. Bırakın Türk futbolu temiz ve adil oynansın.'' yorumlarını yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI