Rıdvan Dilmen: Erman Toroğlu Bana 'Şeytan' Diyor

Yorumcu Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak açıklamalar.

Yorumcu Rıdvan Dilmen, çok konuşulacak açıklamalar yaptı. 

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, sezon başından itibaren ortaya çıkan MHK iddiaları hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de çarpıcı yorumlarda bulundu. 

Galatasaray'ın kazandığı penaltıyı değerlendiren Dilmen, "Penaltı pozisyonunu konuşalım? Geçen hafta Fenerbahçe maçında şunu dedim; oyun kuralları penaltı diyor ama ben penaltı vermem" dedi.

MHK'yı kendi atadığı iddialarına yanıt veren Rıdvan Dilmen, "Yandan dolaşmayın, direkt söyleyin. Rıdvan Dilmen MHK başkanını getirdi diyorsunuz ya. Erman hoca da dahil. Bunu ispat edin. Rıdvan Dilmen, MHK Başkanını şöyle getirdi deyin! İspat edemiyorsanız yalancısınız" şeklinde konuştu. 

Erman Toroğlu'nun kendisine 'Şeytan' dediğini belirten Rıdvan Dilmen, "Ben 1962 yılı Nazilli doğumluyum. Annem belli, babam belli. Bugüne kadar hiçbir şaibeye karışmadım. türk futbolundaki çeteleşmeyi yarın açıklayacağım. Erman Hoca ile 35 yıldır tanışırım. Dostluğum var. Bana 'şeytan' diyor. bunu kimse bana söyleyemez, Erman Hoca'nın böyle bir şeyi söylemeye hakkı yok. 

Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey!!" ifadesini kullandı.  

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI