Rıdvan Dilmen Milli Takımın Yeni Teknik Direktörünü Açıkladı

A Milli Takım'da yeni teknik direktörü belli oluyor. Şenol Güneş ile yolların ayrılması üzerine arayışa geçen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi birkaç isim üzerinde durdu.

A Milli Takım'da yeni teknik direktörü belli oluyor. Şenol Güneş ile yolların ayrılması üzerine arayışa geçen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi birkaç isim üzerinde durdu.   

Federasyonun kararı Stefan Kuntz 

Yerli olarak Okan Buruk, yabancı olarak da Stefan Kuntz'u gündemine alan TFF'de ibre Alman hocaya doğru kaydı. Özellikle Hamit Altıntop'un Milli Takımlar Sorumluluğu görevine gelmesiyle Kuntz ismi ağırlık kazandı. 

Kuntz ile 3 yıllık anlaşma

Bu gelişmelerin ardından Rıdvan Dilmen'den de dikkat çeken bir paylaşım geldi. Ünlü yorumcu bir tweet atarak, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörünü açıkladı. Dilmen, "TFF, Stefan Kuntz ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Yanına Türk yardımcı antrenör aranıyor" bilgisini verdi.

Yardımcısı Mustafa Doğan olacak

Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcısı olmaya aday teknik direktörler arasında Alman ekolünden gelenler ön plana çıktı. Ajansspor muhabiri Kartal Yiğit'in haberine göre, Kuntz'un yardımcısı Mustafa Doğan olacak. Alman Milli Takımı'nda da forma giyen ve kariyerine yorumcu olarak devam eden Doğan'ın ismi de kısa süre içinde açıklanacak.

Mustafa Denizli formülü kabul görmedi

TFF içerisinde Kuntz ismine karşı çıkan grubun Mustafa Denizli formülü ise gündemden düştü. Dünya Kupası'na katılmak için uzun vadeli bir planlama yerine 4 maçlığına tecrübeli Türk bir teknik direktörün Milli Takım'ın başına geçmesini isteyen yöneticiler Denizli ismini ortaya atmıştı. Halen Altay'ı çalıştıran tecrübeli teknik direktörün 4 maçlık teklife olumlu baktığı ve takımı Dünya Kupası'na götürebileceğini söylediği belirtiliyordu.

Ergin Ataman'dan Kuntz seçimine tepki

Alman Ümit Milli Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz'un Türk Milli Takım için ne denli yeterli olduğu tartışmalarına Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman da katıldı. Ataman, "Milli Takım'a Kuntz'u getirmek, Türk futbolunun aşağılanmasıdır" diyerek tepkisini ortaya koydu.

"Kuntz'u getirmek Türk futbolunun aşağılanmasıdır"

Bütün bu tartışmalara karşılık Türkiye Futbol Federasyonu'nun Stefan Kuntz'u birkaç gün içerisinde A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü olarak açıklaması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI