Rıdvan Dilmen: Sergen Hoca 'Dönüşü Yok!' Dedi

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın siyah-beyazlı kulüpten ayrılma kararı gündeme bomba gibi düştü.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın siyah-beyazlı kulüpten ayrılma kararı gündeme bomba gibi düştü. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen de Sergen Yalçın'la görüşme yaptığını belirterek ayrılık süreciyle ilgili çarpıcı paylaşımda bulundu. 

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları; 

Haber sitelerini okuyunca şok oldum!! Sergen Yalçın Bjk yönetiminin tüm tekliflerine rağmen yoruldum! Çalışmayı düşünmüyorum! Yarın son kez görüşülecek yazıyor! Hemen Sergen Yalçın hocamızı (kardeşimi) aradım! Haftada birkaç kez görüşüyordum!

Süreç uzadıkça her gün daha fazla üzülüyordu! Biraz önce görüştüğümde, “Yazabilirsin Hocam” dedi. “Kimseyi kırıp dökmeden, başta yönetim ve taraftarımızı da asla üzmek istemem ama dönüşü yok artık bu sürecin ve çalışmayacağım” dedi!

Ben yine de; BJK Başkanı ve yönetiminin, Sergen hocalarını çok seven taraftarlarıyla bir şekilde tekrar bir araya gelmesini bütün samimiyetimle arzuluyorum! BJK - Sergen Yalçın kopması beni FB’li bir futbol adamı olarak üzdü! 

Ancak ısrarla büyüğü olarak tavsiyeme rağmen kararının kesin olduğunu hissettim! Umarım yanılırım!

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI