Rıdvan Dilmen: Sergen Yalçın Rus Ruleti oynuyor

Rıdvan Dilmen'den çok tartışılacak Sergen Yalçın sözleri...

Süper Lig'in 30. haftasının kapanış mücadelesinde ligde zor günler geçiren Kayserispor, evinde ligin formda ekibi Beşiktaş'ı 3-1'lik skorla mağlup ederken Siyah-Beyazlı takım, Şampiyonlar Ligi için önemli bir fırsatı tepti. NTV'de açıklamalar yapan Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş'ın rus ruleti devam edecek. Kendi adına rakibinden iki kat pozisyona giren ve veren bir takım Beşiktaş. Seyir yönünden çok güzel maç izletiyorlar" dedi. 

Süper Lig'İn 30. haftasında Kayserispor günün kapanış mücadelesinde Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ederek uzun bir aranın ardından "oh" dedi. Maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Kayserispor'un performansını övdü. Teknik direktörler üzerinden iki takımın bugünki performansına övgüler yağdıran Rıdvan Dilmen, Prosinecki'nin oyuncularıyla olan ilişkisine de övgü yağdırdı. 

Beşiktaş'ın gelecek planlamaları hakkında da konuşan Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş doğru oynamıyor. Gelecekle ilgili planlama yaparken Sergen Yalçın bu düzende oynayacaksa kesinlikle Amerika atletizm takımından 4 ismi savunmaya yerle yerleştirmeli. Yoksa baş edemezsiniz çünkü çok riskli oynuyor. Sergen Yalçın rus ruleti oynuyor" ifadesini kullandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI