Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Beşiktaş yorumu

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Beşiktaş yorumu


NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi ön elemeleri ve lig nedeniyle yoğun bir maç trafiğinden geçtiğini Erzurumspor maçının ikinci yarısındaki oyunuyla galibiyeti hak ettiğini söyledi. Siyah-beyazlı takım, Erzurumspor karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda ortaya koyduğu futbol ve bulduğu gollerle sahadan 3-1 galip ayrılmasını bildi.

Rıdvan Dilmen’in Erzurumspor-Beşiktaş maçı yorumu

Karşılaşmanın bitiminde NTV’de yayınlanan programda konuşan Dilmen, kazanan takımın her zaman haklı olduğunu belirterek, “İlk yarı kötü kötü bir takım vardı. Ancak ikinci yarıdaki oyunuyla kazanmayı hak ettiler. Şunu da unutmamak gerekiyor. Beşiktaş 25 gün içinde 6 maç oynadı. LASK Linz ve Erzurumspor maçlarının ilk yarılarında takım çok tuhaf maç oynadı. Siyah-beyazlılar adına ağustos sonuna kadar bu zorlu maç serisi devam edecektir” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI