Rıdvan Yılmaz: Ne mutlu bana

Göztepe deplasmanında görev yapan Beşiktaş'ın 18 yaşındaki futbolcusu Rıdvan Yılmaz, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Göztepe deplasmanında görev yapan Beşiktaş'ın 18 yaşındaki futbolcusu Rıdvan Yılmaz, maçın ardından açıklamalarda bulundu. 


Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde oynanan maçta kazanan 2-1'lik skorla ev sahibi ekip oldu.


Beşiktaş'ın 18 yaşındaki futbolcusu Rıdvan Yılmaz maçına ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu
Rıdvan Yılmaz, "Burada galip gelmek isterdik, takım olarak üzgünüz. Camiamız kötü bir süreçten geçiyoruz, umarım toparlanacağız, tekrar şampiyon olduğumuz seneler gibi oynayıp, şampiyon olmak istiyoruz. 10 seneden beri Beşiktaş'ın içerisindeyim, elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım, hocalarım bana güvendi, sağ olsunlar, şans verdiler. Camiamıza uygun olursak, ne mutlu bana" sözlerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI