Rıdvan Yılmaz: Parayla Bu Mutluluk Satın Alınamaz

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz, Galatasaray maçı sonrasında duygusal açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz, Galatasaray maçı sonrasında duygusal açıklamalarda bulundu. Rıdvan Yılmaz, duygusal bir konuşma yaparak hem Fenerbahçe maçında hem de Galatasaray maçında gözlerinin dolduğunu söyledi.

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı 2-0 yendi. Maçın ardından ilk golün asistini yapan siyah beyazlıların genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Yılmaz şöyle konuştu;

"Gerçekten parayla bu mutluluk bu his satın alınamaz. Fenerbahçe maçından sonra da gol attıktan sonra gözlerim doldu. Özellikle bu maçta orta yapıp gol attırdığım için ayrı bir gözlerim doldu. Ne kadar teşekkür etsem az beni yetiştirenlere, buraya getirenlere, Sergen hocama... Bana bu duyguları yaşattığı için teşekkür ederim. Çalışmaya devam edeceğim.

Tamamen aile gibiyiz. Ağabeylerim, kardeşlerim herkes çok mutlu. Beşiktaş'ın efsanesi Sergen Yalçın hocamız da takımımızın teknik direktörü olduğu için ona karşı da sevgimiz saygımız sonsuz. O da elinden geleni yapıyor bizim için. Biz de onun için elimizden geleni yapıyoruz. Bu sayede başarılarımız devam ediyor. İnşallah devam edecek de..."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI