Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve teknik direktörlerinden Rıza Çalımbay, ilerleyen süreçte tekrar Siyah-beyazlı kulübü çalıştırmak istediğini söyledi.

Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve teknik direktörlerinden Rıza Çalımbay, ilerleyen süreçte tekrar Siyah-beyazlı kulübü çalıştırmak istediğini söyledi. Haber Global TV’de yayınlanan bir programa katılan Çalımbay, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın kadrosu çok iyi ama performansı düşük

Süper Lig’de son 4 yılda en başarılı takımın Beşiktaş olduğunu kaydeden Çalımbay, bu sezon yaşananlar hakkında şunları ifade etti: “Beşiktaş büyük başarılar yaşadı. Ancak kadroda devamlı gelip gidenler oldu. Biraz onun sıkıntısını yaşıyorlar. Gidenlerin yerleri dolmadı. Yine de ben bu sıkıntıların en kısa sürede biteceğine inanıyorum. Bana göre Beşiktaş’ın kadrosu çok iyi ama performansı düşük” dedi.

Talisca ve Cenk’in yeri dolmadı

Siyah-beyazlı takımdan geçen yıl ayrılan Cenk Tosun ve Talisca’nın yerinin dolmadığını ve Beşiktaş’ın bu iki oyuncuyu aradığını ifade eden başarılı teknik adam, “Beşiktaş devreye kadar iyi gider ve 2-3 takviye ile tekrar eski güçlerine dönerler diye düşünüyorum. Geçen seneki Babel ile şu andaki Babel aynı değil. Geçen sene mükemmel bir Babel vardı.”

Rıza Çalımbay, Oğuzhan ile taraftarlar arasında yaşanan sorunla ilgili olarak da ‘Yıldız oyuncu, kulak tıkama hareketi yaptı. Onu bunun gençliğine veriyorum.

Taraftar zaten kızgın, bir de sen öyle bir şey yaparsan daha da tepki gösterirler. Kötü olduğun zaman bu tepkileri kabul ederek bir an önce düzelmek için çalışacaksın. Sana tepki de olacak, alkış da olacak. Bunu göze alacaksın” diye konuştu.

Rıza Çalımbay: Beşiktaş’ta tekrar çalışmak isterim

Programda kendisine ‘Tekrar Beşiktaş’ı çalıştırmak ister misiniz?” sorusuna Çalımbay, “Tabi ki niye istemeyeyim. Ben Beşiktaşlıyım. Bunu gizlediğim yok. Futbola Beşiktaş’ta başladım, Beşiktaş’ta bitirdim. Bunu normalde söylediğim zaman Rıza Çalımbay, Beşiktaş’ı istiyor derler ve o yüzden çekinerek söylüyorum”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI