Ronaldo'nun gözyaşları

Fas tarihi başarıya imza atarken, Portekiz Milli Takımı'nda Cristiano Ronaldo'nun gözyaşları futbolseverleri üzdü.

Son dakika haberleri... Katar'da devam eden Dünya Kupası'nda Fas'ın peri masalı devam ediyor! Çeyrek final etabında Portekiz ile karşı karşıya gelen Fas, müsabakadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve adını yarı finale yazdıran ilk Afrika temsilcisi oldu. Karşılaşmanın ardından Fas Milli Takımı büyük bir sevinç yumağı oluştururken, Portekiz Milli Takımı'nda Cristiano Ronaldo'nun gözyaşları futbolseverleri üzdü. Ronaldo'nun ağlaması, sosyal medyadaki destekçilerine "Böyle bitmemeliydi" dedirtti.


Son dakika haberleri: Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda heyecan, sürprizlerle devam ediyor. Fas ile Portekiz, çeyrek final etabında karşı karşıya geldi. Al Thumama Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Fas'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı ve Afrika ekibi, yarı finale yükseldi. Portekiz ise turnuvaya veda etti.

MAÇ SONUNDA SECDE ETTİLER

Dünya Kupası tarihinde yarı finale yükselen ilk Afrika temsilcisi olan Fas Milli Takımı, karşılaşmanın ardından büyük bir sevinç yaşadı. Faslı futbolcular; son düdükle birlikte secde ederken, taraftarlar tribünde zafer şarkıları söyledi.

RONALDO ÇÖKTÜ KALDI

Portekiz Milli Takımı'na ise müsabakanın ardından büyük bir hüzün hakim olurken, dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, saha ortasında çöktü ve ağlamaya başladı.


SOYUNMA ODASINA GİDERKEN HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Daha sonra soyunma odasının yolunu tutan Portekizli yıldız, koridorda da hüngür hüngür ağlamaya devam etti. Ronaldo'nun gözyaşlarını gören futbolseverler, sosyal medyada "Böyle bitmemeliydi" ve "Messi bile Ronaldo'nun elenmesine üzülmüştür" ifadelerini kullandılar. 

İşte Ronaldo'nun o anları...



Fotoğraflar TRT'den alınmıştır


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI