Rosier Gidiyor, O Geliyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş, sezon sonunda kadrosuna dahil edeceği isimler için çalışmalarına başladı. Rosier'in kiralık sözleşmesini yenilemeyecek Kara Kartal, gelecek sezon savunmanın sağını emanet edeceği ismi şimdiden buldu. buldu. Siyah beyazlı kulübün yönetimi, o oyuncunun temsilcileriyle görüşmelere başladı. İşte detaylar... (Ömer Aykut Özaşkın | ÖZEL HABER)

Bir yandan şampiyonluk için mücadele eden Beşiktaş, bir yandan da yeni sezon için transfer girişimlerine başladı.

ROSIER YOLCU
Fotomaç'tan Ömer Aykut Özaşkın'ın haberine göre, Siyah beyazlı kulübün, sezon başında Sporting Lizbon'dan kiraladığı Rosier ile yola devam etmeyeceği, yıldız isme önemli tekliflerin geldiği aktarıldı. Öte yandan Kara Kartal'ın Rosier'i istemesine karşın Portekiz temsilcisinin 5 milyon euro bonservis istemesi, transferi tıkanma noktasına getirdi.

Beşiktaş yönetiminin bu gelişmenin ardından yeni bir sağ bek arayışında olduğu ifade edilirken, o ismin transferi için masaya oturulduğu ve pazarlığın başladığı kaydedildi.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN TRANSFER ETMEK İSTEDİĞİ O İSİM!
Kara Kartal'ın gelecek sezon için, sağ bek pozisyonunda oynayan ve şu anda Mainz 05'te kiralık forma giyen Danny da Costa'yı istediği belirtildi.

Siyah beyazlı kulübün yöneticilerinin Danny da Costa için görüşmelere başladığı ve transferde önemli aşama kaydettiği aktarıldı.

DANNY DA COSTA KİMDİR?
13 Temmuz 1993'te Almanya'da dünyaya gelen Angola asıllı futbolcu, sağ bek pozisyonunda forma giyiyor ve tercih edilmesi halinde orta sahanın sağında da oynayabiliyor.

Kariyerine Winfriedia Mülheim Altyapısında başlayan Costa, daha sonra Leverkusen alt yaş kategorileri dahil olmak üzere A Takım'da da görev alırken, FC Ingolstadt, Eintracht Frankfurt ve Mainz formalarını terletti.

Transfermarkt verilerinde güncel bonservis değeri 5 milyon euro olan Danny da Costa, bu sezon 18 maçta yer aldı ve 1 asist üretti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI