Rosier Özür Diledi

Beşiktaş'ın 24 yaşındaki Fransız sağ beki Valentin Rosier, 2-2'lik Ankaragücü beraberliği sonrasında medya mensuplarına açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın Fransız yıldızı Valentin Rosier, 2-2'lik Ankaragücü beraberliği sonrasında medya mensuplarına açıklama yaptı. 

Süper Lig’in 35. haftasında Ankaragücü ile 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 berabere kalan Beşiktaş’ta Valentin Rosier, karşılaşmanın ardından konuştu.

24 yaşındaki Fransız futbolcunun sözleri şöyle;

“Böyle bir sonuç aldığımız için üzgünüz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz kaybettiğimiz 2 puan için. Tabi ki şampiyon olacağız ve geri dönüş yapacağız. Skoru korumamız gerekiyordu. Yemememiz gereken dakikada gol yedik.

Hakemin faul nedeniyle iptal ettiği bir pozisyondu. Ben orada bir temas hissetmedim. Belki de iptal etmese maçı kazanabilirdik ama hakem böyle karar verdi.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI