Rüya Proje; Mesut Özil

Beşiktaş yılın transfer bombasını patlatmak için çalışmalarını gizliden gizliye sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig’de üst üste iki şampiyonluk yaşayıp formasına üçüncü yıldızı takan Beşiktaş, transferde büyük oynamaya devam ediyor... Pepe, Alvaro Negredo ve Gary Medel gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş, bir diğer süperstar Mesut Özil için de harekete geçti. 5 yıldır formasını giydiği Arsenal’le sezon sonunda yollarını ayırmayı planlayan 28 yaşındaki futbolcu için düğmeye basan Beşiktaş, Türk asıllı Alman orta saha oyuncusundan menaceri aracılığıyla söz aldı. Fenerbahçe’nin de takibinde bulunan Mesut’la, Türkiye’ye gelmesi
halinde önceliğini Beşiktaş’a vermesi konusunda el sıkışan Kartal, bu futbolcuyla bir rüyayı gerçekleştirmeyi planlıyor.

Kararı Ocak’ta verecek

Avrupa’da başarı konusunda hedefini en tepeye koyan Başkan Fikret Orman, konuyla ilgili olarak yaptığı her açıklamada, “Şampiyonlar Ligi için bunu söylemem zor ama Avrupa Ligi’ni kazanabiliriz. Başkanlığım süresinde bunu başarmak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Orman’ın, Ocak ayında sezon sonu için masaya oturacağı Mesut Özil’i kadrosuna katıp bu futbolcuyu
Avrupa’dan kupa hedefi doğrultusunda takımın en kilit ismi yapmayı planladığı bildirildi. Yönetim, bu hamleyle kulübün dünya üzerindeki imajını daha da yükseğe çekip uzun vadede Şampiyonlar Ligi’nde de önemli başarılar kazanmayı planladığı öğrenildi. İngiltere ve İspanya’dan da talipleri bulunan Mesut Özil’in, geleceğiyle ilgili olarak kararı Ocak ayında vermesi bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI