Ryan Babel Beşiktaş'a geri dönecek mi?

Spor Toto Süper Lig’de son olarak forma giydiği Beşiktaş’tan ayrılıp Fulham’a geçen Ryan Babel, kariyeriyle alakalı önemli bir karar aşamasına geldi.

Spor Toto Süper Lig’de son olarak forma giydiği Beşiktaş’tan ayrılıp Fulham’a geçen Ryan Babel, kariyeriyle alakalı önemli bir karar aşamasına geldi.

Ryan Babel geleceğini şekillendirecek

Milliyet'in haberine göre, devre arası transfer döneminde Beşiktaş’tan ayrılıp İngiltere’de Fulham’ın yolunu tutan Ryan Babel, geleceğini şekillendirmek istiyor.

Fulham’ı önemsiyor

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Babel, buna karşın Fulham kulübüne saygısızlık yapmak istemiyor.

Babel beklemede

Şu anda farklı bir kulüple görüşme hakkı olan tecrübeli futbolcu, her şeye rağmen beklemek istiyor.

Babel'den 9 maçta 2 gol 2 asist

9 maçta 2 gol atıp, 2 asist yaparak dikkat çeken Hollandalı yıldız, kulübüne olan saygısından sözleşmesinin biteceği güne kadar bekleme kararı aldı.

Babel, lig bitince kararını verecek

De Telegraaf’a da yansıyan haberde, Babel’in kulübüne saygısızlık yapmadan, geleceğiyle ilgili net kararı ligler bittikten sonra daha rahat bir ortamda olacağı vurgulandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI