Ryan Babel çıldırttı

Beşiktaş Yönetimi, Ryan Babel'e öfkeli

Beşiktaş, Babel için Flamengo ile anlaştı. Ancak Hollandalı yıldızın, istediği parayı vermeyen Brezilya kulübünü reddetmesi ortalığı karıştırdı.

Beşiktaş'ta Babel krizi giderek büyüyor.

Siyah-Beyazlı yönetim bir süredir Hollandalı futbolcuyu isteyen Brezilya kulübü Flamengo ile 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı.

Ancak Beşiktaş'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Babel, istediği rakamı vermeyen Flamengo'ya gitmeyi reddetti.

Beklentisi 4 milyon euro

Kartal'dan yılda 2 milyon 100 bin Euro kazanan Babel Beşiktaş'tan yıllık 4 milyon Euro istiyor. Hollandalı yıldız bu rakamın kabul edilmesi durumunda yeni sözleşmeyi imzalayacağını yönetime bildirdi.

Yönetim zama yanaşmıyor

Ancak Beşiktaş Yönetimi'nin Babel'e zam yapmadan sözleşme uzatma teklifi Hollandalı futbolcu tarafından reddedildi. Bu durum Babel'i satamayan Beşiktaş Yönetimi'ni şimdiden köşeye sıkıştırdı.

Ne gidiyor ne de imzalıyor

Babel'in Flamengo'ya gitmediği gibi Beşiktaş Yönetimi'yle de anlaşmaması krizi büyüttü. Bu arada Brezilya kulübünün Babel'e yıllık 2 milyon 100 bin Euro'dan yukarı vermeyi asla düşünmediği belirlendi.

Gelişmeleri takip ediyor

Flamengo'ya önerilen yıllık ücreti beğenmediği için gitmek istemeyen Babel'in gelişmeleri izlediği öğrenildi.

Beşiktaş, Babel için Flamengo ile anlaştı. Ancak Hollandalı yıldızın, istediği parayı vermeyen Brezilya kulübünü reddetmesi ortalığı karıştırdı.

Kartal'ın Hollandalı starı Babel geçen sezon 45 maçta 15 gol kaydetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI