Ryan Babel gitti gidiyor

Beşiktaş'ın Ryan babel'le yollarının ayrılacağı belirtiliyor.

Beşiktaş’ta yönetimin sezon başından beri sözleşmesini uzatmak için görüşmeler yapmasına rağmen bir türlü anlaşmaya varılamayan Ryan Babel hakkında transfer iddiaları devam ediyor. Suudi takımların Hollandalı yıldızı kadrosuna katmak için Beşiktaş ile görüşecekleri öne sürüldü.

Beşiktaş’ın teklifini kabul etmedi

Siyah-beyazlı yönetimden zamlı maaş talebinde bulunan yıldız oyuncunun bu teklifi kabul görmedi. Beşiktaş, yönetimi de Hollandalı oyuncuya teklifini yaparak beklemeye başladı.

Şenol Güneş’in kalması yönünde rapor verdiği oyuncu ile şu ana kadar ortak nokta bulunamadı. Yönetimin kampta tecrübeli teknik adam ile bir görüşme yaptıktan sonra bu oyuncuya gelen teklifleri değerlendirmeye alacak. Takvim’de yer alan habere göre Babel’i Al Hilal Riyadh ve Al Nassr kulübünün istediği dile getirildi.

Babel gitmek istiyor

Öte yandan Hollandalı oyuncunun kendisine iyi bir teklif gelmesi halinde Suudi Arabistan’a gitmeye sıcak baktığı da konuşuluyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI