Ryan Babel İçin Geliyorlar

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel'e Meksika'dan teklifler

Beşiktaş’ta oynadığı 1.5 sezonda ortaya koyduğu başarılı futbolla dikkatleri üzerinde toplayan Ryan Babel’e Meskisa’dan iki takımın birden talip olduğu öne sürüldü. Hollandalı yıldızın ismi bunda önce Çin kulüpleri ile anılıyordu.

Beşiktaş’tan randevu talep ettiler

Meksika’nın Monterrey ve Cruz Azul takımlarının tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için birbirleri ile rekabet halinde olduğu ifade edildi. Babel’i isteyen iki kulübün de Siyah-beyazlı kulüpten randevu talep ettiği ortaya çıktı. Yine bu iki kulüp temsilcilerinin Babel’in menajeri ile temas kurarak oyuncunun bu teklife nasıl bir cevap vereceğini öğrenmeye çalışıyor.

Şenol Güneş’ten Ryan Babel’e vize yok

Öte yandan yönetimin Babel’e gelen teklifler sonrasında geçtiğimiz günlerde Şenol Güneş’in fikrini aldığı fakat tecrübeli hocanın Hollandalı yıldızın mutlaka takımda tutulması yönünde rapor verdiği gündeme gelmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI