Ryan Babel: Neler olacağını göreceğiz

Beşiktaş-Sarpsborg maçının yıldızı Ryan Babel, ''Lider bitirmek istiyoruz'' dedi.

Zayıf rakibi Sarpsborg karşısında ilk yarıda gol bulamayan Beşiktaş, ikinci yarıda Ryan Babel’in oyuna girmesiyle bambaşka bir havaya büründü. Hollandalı futbolcu sahaya ayak bastıktan 5 dakika sonra golü attı, kilidi açtı.

Avrupa Ligi’ne Sarpsborg galibiyetiyle başlayan Beşiktaş adına maçın kahramanı Ryan Babel oldu. Zayıf rakibi karşısında ilk yarıda gol bulmakta zorlanan Siyah-Beyazlılar, ikinci yarıda Babel’in oyuna girmesiyle bambaşka bir görüntüye büründü. Tecrübeli futbolcu, sahaya ayak bastıktan sadece 5 dakika sonra golünü attı, karşılaşmanın kilidini açtı. Beşiktaş bu golden sonra rahatlarken, Norveç temsilcisi de katı savunma anlayışından vazgeçmek zorunda kaldı ve Kartal daha kolay pozisyonlar bulmaya başladı.

‘Lider bitirmek istiyoruz’

Babel maçın ardından yaptığı açıklamada, Avrupa Ligi’ne galibiyetle başladıkları için mutlu olduğunu belirterek, “İlk maçlar her zaman zordur. Karşımızda kompakt oynayan ve iyi yardımlaşan bir takım vardı. Ama hem taraftar desteği hem de mücadelemiz sayesinde kazanmayı başardık. Güzel bir galibiyet oldu. Gruptan lider çıkmak istiyoruz. Ondan sonra neler olacağını göreceğiz” ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI