Ryan Babel'de fiyat arttı

Flamengo Kulübü, Ryan babel için fiyat artırdı.

Beşiktaş’tan Ryan Babel’i transfer etmek isteyen Flamengo, Hollandalı yıldızı kadrosuna katmak için  rakamı 8 milyon Euro’ya yükseltti. İlk teklif olarak 4 milyon Euro ile masaya oturan Brezilya kulübü, kademe kademe teklifini arttırdı.

En son teklif 8 milyon Euro

Gün içinde Brezilya basınında Flamengo’nun son teklifinin 7 milyon Euro olduğu ve yarına kadar bekleyecekleri yönünde haberler yer almıştı. Brezilya kulübü yetkilerinin akşam saatlerinde 8 milyon Euro’ya yükselttikleri belirtildi.

Beşiktaş yönetimi, Ryan Babel’i satacak mı ?

Daha önceki rakamları düşük bulan Beşiktaş yönetiminin gelen 8 milyon Euro’luk teklifin ardından kendi arasında durum değerlendirmesi yaptığı ve Hollandalı futbolcunun takımdan ayrılmasına izin verebileceği konuşuluyor. Yönetimin, sezon sonunda bedelsiz olarak takımdan ayrılacak oyuncunun yüksek bedelli yeni sözleşme istemesinden dolayı satışa daha sıcak baktığı ifade  ediliyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI