Ryan Babel'in golünde topun hızı belli oldu

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığı maçta tek golünü atan Ryan Babel, yattığı nefis golle geceye damga vuran isimlerin başında geldi.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığı maçta tek golünü atan Ryan Babel, yattığı nefis golle  geceye damga vuran isimlerin başında geldi. Hollandalı oyuncunun şutunda, topun 110 kilometre hızla kaleye gittiği hesaplandı

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığı maçta tek golünü atan Ryan Babel, yaptığı vuruşla geceye damga vuran isimlerin başında geldi.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Hollandalı oyuncu, Pepe'nin uzun gönderdiği topta 3 kişinin arasından topu aldı ve dönerek ceza alanı dışından çok sert bir şut çıkararak takımını öne geçirdi.

Babel'in attığı golde topun hızı da belli oldu. Hollandalı oyuncunun şutunda, topun 110 kilometre hızla kaleye gittiği hesaplandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI