Ryan Babel'in menajerinden flaş transfer açıklaması

Beşiktaş'ta Pepe'den sonra Ryan Babel de takımdan ayrılması beklenen isimler arasında yer alıyor.

Beşiktaş'ta Pepe'den sonra Ryan Babel de takımdan ayrılması beklenen isimler arasında yer alıyor. Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdaki yerini alamayan Hollandalı futbolcuyla ilgili olarak menajerinden flaş bir transfer açıklaması geldi (Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler).

Pepe ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcu Ryan Babel'i de takımdan göndermeyi planladığı konuşuluyordu.

Hollanda Milli Takımı'nın Almanya ile oynadığı maçta sakatlanan yıldız futbolcu, son 6 maçta takımdaki yerini alamamıştı.

Sahalardan ayrı kaldığı süreçte sosyal medya üzerinden bir taraftara küfreden 31 yaşındaki futbolcuya Siyah Beyazlı yönetim ihtar vermişti.

Dün de takımının Trabzonspor'la oynadığı karşılaşmayı tribünden takip eden Babel'in yeni sözleşme için maaşına zam istediği öne sürülmüştü.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız isim, ülkesinde yaptığı açıklamada ise geleceğiyle ilgili kararını henüz vermediğini açıklamıştı.

Konuyla ilgili belirsizlikler sürerken 31 yaşındaki futbolcunun menajeri Winnie Haatrecht'ten flaş bir açıklama geldi.

Hollanda'da yayın yapan Ziggo Sport kanalında geçtiğimiz akşam yayınlanan bir programda Haatrecht'in Ryan Babel ile ilgili açıklamalarına yer verildi.

Haatrecht, kanala yaptığı açıklamada Beşiktaş yönetiminin şimdilik Babel'in sözleşmesini feshetmeyi düşünmediğini ancak oyuncuyu 2 milyon euro karşılığında satmak istediğini söyledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI