Ryan Babel'in menajerinden transfer açıklaması

Beşiktaş’ın sözleşme uzatmak için görüşmelerini sürdürdüğü Ryan Babel’in Galatasaray’dan teklif alıp almadığı ile ilgili oyuncunun menajerinden açıklama geldi.

Beşiktaş’ın sözleşme uzatmak için görüşmelerini sürdürdüğü Ryan Babel’in Galatasaray’dan teklif alıp almadığı ile ilgili oyuncunun menajerinden açıklama geldi. Hollandalı yıldız için son günlerde Flamengo ve Fiorentina’nın ardından Galatasaray’ın da bu oyuncuya talip olduğunu sürülmüştü.

Sadece Beşiktaş ile görüşüyoruz

Fanatik gazetesine Hollandalı yıldızın görüşmeleri hakkında bilgi veren menajer Winnie Haatrecht, “Babel için Galatasaray’la anlaştığımız doğru değil. Şu anda sadece Beşiktaş’la görüşme halindeyiz. Ancak yeni anlaşmaya varabilmemiz zor görünüyor” dedi. Kara Kartal’da 2.1 milyon Euro maaş alan yıldız ismin maaşının iyileştirilmesini beklediklerini söyleyen Winnie Haatrecht, “Babel ve ben, bu konuya bir çözüm bulunmasını bekliyoruz. Beşiktaş’ın yaptığı teklif, bizim taleplerimizi karşılamıyor. Babel, 2,5 sezondur bu kulüpte ve takıma yaptığı katkı ortada. Ancak takımda en az kazanan futbolcular arasında yer aldığı da açık… Ryan, hak ettiği zamlı bir kontrat istiyor ve umarım Beşiktaş bunu bize verir. Aksi durumda oyuncum için yeni bir çözüm bulmamız gerekecek” diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI