Ryan Babel'le pazarlıklar başladı

Beşiktaş yönetimi, Haziran 2019'da sözleşmesi bitecek olan Ryan Babel'le masaya oturdu.

Beşiktaş’ta sezon sonunda sözleşmesi sona erecek futbolculardan Ryan Babel ile yeni sözleşme uzatma görüşmeleri devam ediyor. Sezon başında Flamengo’ya transferi son anda gerçekleşmeyen Hollandalı yıldız, Beşiktaş’ta kalmak için zamlı maaş talep ediyor.

Siyah-beyazlı yönetim, Hollandalı oyuncu ile aynı şartlarda iki yıl daha sözleşme uzatmak isterken Babel ise maaşının 4 milyon Euro seviyesine çekilmesini talep ediyor.

TRT Spor’da yayınlanan bir programda konuşan Sabah gazetesi yazarı Fatih Doğan, Babel ile yapılan görüşmeler hakkında şunları ifade etti: “Flamengo, Babel’e 3 milyon euro önerdi. Babel ise 4 milyon euro istedi. Babel, Beşiktaş’tan da maaşının 4 milyon euro’ya yükseltilmesini istiyor. Ancak Fikret Orman ile konuştum ve ‘O paraları veremem’ dedi”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI