Sagna Transferinde Beşiktaş...

İtalya Serie A’da topladığı 7 puanla açık ara son sırada yer alan Benevento, Bacary Sagna transferiyle birlikte büyük bir sürprize imza atmıştı.

İtalya Serie A’da topladığı 7 puanla açık ara son sırada yer alan Benevento, Bacary Sagna transferiyle birlikte büyük bir sürprize imza attı. 34 yaşındaki oyuncuyla 1 yılık opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzalayan İtalyan ekibi bu transferde birçok dev ekibi de geride bıraktı.

İtalyan medyasında yer alan habere göre Sagna’ya teklif götüren takımlardan bir tanesi de Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş’tı. Siyah beyazlı ekibin haricinde Schalke 04, Olympiakos ve Malaga da Fransız sağ beke teklif götürürken yıldız oyuncunun tercihi Benevento oldu.

Sagna, Beşiktaş demedi ancak...

Transferin resmileşmesinin ardından açıklamalarda bulunan Sagna da Benevento tercihini şu sözlerle açıkladı: “Son aylarda İngiltere, Fransa, İspanya, Türkiye, ABD ve İtalya’dan teklifler aldım. Ama benim ve ailem için doğru tercihler değildi. Benevento’yu parası için seçmedim zira bana mali anlamda çok daha iyi teklifler gelmişti. Son yıllarda hep üst düzeyde oynamıştım fakat şimdi Benevento bana başaltı bir takımda oynama fırsatı verdi. Futbolun iyice endüstrileştiği bir dönemde Benevento bir takımın nasıl bir kalbe ve ruha sahip olması gerektiğini temsil ediyor.”

Beşiktaş'ta sağ bek sıkıntısı!

Yaz transfer döneminin son günlerinde Andreas Beck'i Stuttgart'a satan Beşiktaş o bölgeye başka bir takviye yapmamıştı. Sezon için Gökhan Gönül'ün haricinde Adriano, Gary Medel, Necip Uysal gibi isimler de o bölgede forma giydiler. 

Son dönemde eski formundan uzak gözüken Gökhan Gönül de dün 2-2 sona eren Bursaspor maçının 69. dakikasında yerini Caner Erkin'e bırakmıştı. 

Beşiktaş bu transferde kadrosuna iki forvet (Vagner Love, Cyle Larin) ve bir stoper (Domagoj Vida) takviyesi yaptı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI