Sahi Bu Transfer Neden Gerçekleşmedi?

Beşiktaşlı taraftarlar, Gökdniz Bayrakdar'ı konuşuyor.

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Kartal'ın golü 33. dakikada Cyle Larin'den gelirken; Güney ekibinin beraberlik golü 18 yaşındaki Gökdeniz Bayrakdar'ın'ın ayağından geldi.

Aaa bu bizim Gökdeniz Bayrakdar

İşin ilginç yanı Beşiktaş Yönetimi, geçtiğimiz sezonun devre arasında Gökdeniz Bayrakdar'ın transferi için Kocaelispor'la prensip anlaşmasına varmıştı. Ancak daha sonra genç futbolcuyu Antalyaspor kapmıştı. 

Spor yazarı Ali Ece Fanatik Gazetesi'ndeki köşe yazısında, Beşiktaş'ın neden Gökdeniz transferinin yapamadığını merak ettiğini belirtti. 

Ali Ece, "Şubat ayında Beşiktaş ile görüşüp prensipte anlaştığı yazılan Gökdeniz Bayrakdar’ın transferi neden gerçekleşmemişti? Bu maçta gol atmasaydı bile bu sorunun cevabını uzun süredir merak ediyorum." ifadesini kullandı. 

İşte perde arkasında yaşananlar 

Beşiktaş'ın önce altyapı sonra da A takım scout'u, o dönem Kocaelispor'da forma giyen 18 yaşındaki kanat oyuncusunu milli takımınAntalya'da Slovenya ile yaptığı hazırlık maçında izledi.

Erdal Torunoğulları görüştü

İzlenen maçlarda oyuncu iyi performans ortaya koymasa da her iki scout da "Gelişimeye açık" diye yazarak, alınması yönünde rapor verdi.

Daha sonra Beşiktaş Sportif AŞ Başkanı ve transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı. 

Oyuncuyu daha önce tespit eden Antalyaspor tekrar devreye girdi. Oyuncunun ailesini ikna eden kırmızı beyazlı kulüp , 1 Milyon TL bonservis bedeli karşılığında Gökdeniz'i Beşiktaş'ın elinden almayı başardı.

Gökdeniz için Beşiktaş'ın Koncaelispor'a teklifi 125 bin euroydu. Ancak oyuncu ve ailesi Antalyaspor'u tercih etti.

Beşiktaş Yönetimi; Gökdeniz'i Antlaya'ya kaptırırken, Akdeniz ekibiyle daha önce el sıkıştığı Nazım Sangare transferinde de hüsrana uğradı.

Üzerinde anlaşma sağlanan 2 milyon Euro'luk bonservis bedelini 1 milyona düşürünce, Antalya yönetimi Sangare'yi bir futbolcu artı 1 milyon 750 bin Euro veren Fenerbahçe'ye verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI