Şaka değil gerçek! Beşiktaşlı yönetici Beşiktaşlı oyuncuyu transfer etmek istedi

Beşiktaş Yönetiminde yaşanan son olay ''Pes'' dedirtti.

Kartalhaber.com özel haberi... 

Beşiktaş'ta her geçen gün ilginç gelişmeler yaşanıyor. İşte "Yok artık!" dedirten olay... 

Bu sezon basketbolda iddialı kadro kurmak için kolları sıvayan Beşiktaş Yönetimi sezon başında tecrübeli teknik adam Dusko İvanovic'le sözleşme yenilerken kadrosunda da takviyeler yaptı. 

Sırp teknik adam siyah-Beyazlı takımla sözleşmesi sona eren Kenan sipahi ile de sözleşme yenilenmesi için yönetime rapor sundu. Beşiktaşlı yöneticiler de Kenan Sipahi ile masaya otururken 24 yaşındaki basketbolcuya yıllık 1 milyon 100 bin TL'lik teklif yaptılar. Sipahi yaklaşık 3 hafta önce yapılan bu teklifi önce "Evet" dedi. Ancak iş imza aşamasına geldiğinde bu teklifi düşünmek için zaman istedi. 

Beşiktaşlı yöneticiler buna önceleri anlam veremezken Kenan Sipahi'nin önceki gün İstanbul ekiplerinden Bahçeşehir Koleji basketbol Kulübü ile anlaştığı haberi yöneticilerin kulağına geldi. Başkan Fikret Orman ve yöneticiler önce bu habere inanmak istemediler. Haber doğruydu ve Bahçeşehir Koleji Kenan Sipahi'ye yıllık 1 milyon 650 bin TL teklif etmişti ve genç oyuncu da bu teklife "Evet" demişti. 

"Sporcunun yaklaşık %50 fazla kulübe gitmesinde ne var diye sorabilirsiniz?" ama bu teklifi Beşiktaş'ta yöneticilik yapan Bahçeşehir Koleji'nin sahibinin oğlu aynı zamanda Bahçeşehir Okulları'nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yücel'di. Yücel aynı zamanda Beşiktaş yönetim Kurulu üyesiydi. Kenan Sipahi'nin Hüseyin Yücel'le transfer görüşmesi yaptığı ve prensip anlaşmasına vardığı iddiası başkan Fikret Orman'ın kulağına kadar gitti. 

Başkan Fikret Orman'ın bu gelişmelere bir haylı sinirlendiği ve Hüseyin Yücel'le görüşerek Kenan Sipahi transferinden vazgeçmesini istediği öğrenildi. Yücel'in başkan Orman'dan özür dileyerek Kenan Sipahi transferini rafa kaldırdığı belirtildi. 

Bahçeşehir Koleji'nin imza atmaktan vazgeçmesi, Beşiktaş Yönetimi'nin yapılan teklifi geri çekmesiyle Kenan Sipahi rotayı İspanya'ya çevirdi. Sipahi, Real Betis'le 1+1 sözleşme imzalayacak. 

İşte size Beşiktaş Yönetim'nde perde arkasında yaşanan skandal gelişmeler... 

Bakalım bu haberimize olayın kahramanlarından bir açıklama gelecek mi? 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI